Verloopstekkers bestellen

Verloopstekker kopen? Een verloopstekker zorgt ervoor dat je een stroomvoorziening van een trekkend voertuig zoals een auto naar je aanhanger kunt omzetten. In de meeste gevallen hebben aanhangsels zoals een fietsendrager of een aanhanger een andere 7-polige aansluiting. Echter hebben sommige wat nieuwe aanhangwagens een 13-polige aansluiting. In dat geval heb je om aanhanger van stroom van de auto te voorzien, een 13-polige verloopstekker nodig.

Wij van Kentekenplaatdrukken.nl beschikken over alle mogelijke verbindingen, waardoor jij je aanhanger altijd via een ander voertuig van stroom kunt voorzien. Bekijk ons aanbod aan verloopstekkers en plaats een bestelling. Alle verloopstekkers die voor 17:00 geplaatst worden, worden vandaag nog verzonden. Bestellingen boven de €40-, worden gratis verzonden.

Verloopstekker voor de aanhanger

Een aanhangwagen heeft stroom nodig om de verlichting te laten werken. Verlichting is een essentiële functie, omdat het de veiligheid in het verkeer garandeert. Voor de verlichting van de aanhanger heb je een verloopstekker nodig, ook wel een adapter genoemd. Deze verbinding tussen trekkend voertuig en aanhanger komt tot stand door een stekker van de aanhanger in de stekkerdoos van het trekkende voertuig te doen. Doorgaans heeft bijvoorbeeld een fietsendrager een 7-polige stekker, terwijl een caravan een 13-polige stekker heeft.

Het kan voorkomen dat een aanhanger een 13-polige aansluiting heeft, terwijl het trekkende voertuig over een 7-polige stekkerdoos beschikt. Of juist andersom. Met gebruik van de adapter zet je deze om en doet het er niet meer toe welke aansluiting de aanhanger heeft. Dankzij de adapter kun je iedere aanhanger van een stroomvoorziening voorzien.

13-polig naar 7-polig en 7-polig naar 13-polig

Je kunt een verloopstekker of adapter van 13-polig naar 7-polig bestellen, of van 7-polig naar 13-polig. Houd bij de aanschaf van een verloopstekker voor een aanhangwagen rekening met het feit dat een 13-polige stekker over meer functies beschikt dan een 7-polige stekker. De 7-polige variant voorziet alleen in de basisverlichting zoals remlichten en knipperlichten. Oftewel:

Verloopstekker 13-polig naar 7-polig. Een auto met 13-polige aansluiting aansluiten op een aanhanger 7-polige stekker? Dat is mogelijk met gebruik van deze verloopstekker. In dit geval kan je alleen gebruik maken van de 7-polige functies.

088 200 2000.

Verloopstekker 7-polig naar 13-polig. Dankzij deze adapter kan je een trekkend voertuig met een 7-polige aansluiting aansluiten op een aanhanger met een 13-polige stekker. Vergeet hierbij echter niet dat je ook in dit geval alleen de 7-polige functies kan gebruiken, niet de 13-polige.

Voor 17:00 besteld = morgen naar huis

Wanneer je voor 17:00 een bestelling plaatst zorgen we ervoor dat jij je bestelling de volgende dag al in huis hebt. Ideaal voor wanneer je snel met je aanhanger op pad moet, bijvoorbeeld om op vakantie te gaan of om je nieuwe bank op te halen bij de woonboulevard. Bestel je naast een verloopstekker nog meer producten voor je aanhanger, bijvoorbeeld een nummerplaat en is de orderwaarde daardoor hoger dan €40-,? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. In alle andere gevallen betaal je voor de verzending slechts een bedrag van €5,95-,.

Bestel een verloopstekker bij Kentekenplaatdrukken.nl

Bekijk ons aanbod aan verloopstekkers en doe de verloopstekker of adapter die ervoor zorgt dat je via de auto over een stroomvoorziening beschikt in de winkelwagen. Wanneer je voor 17:00 een bestelling plaatst zorgen wij ervoor dat we je bestelling dezelfde dag nog verzenden. Plaats je een bestelling die een hogere orderwaarde heeft dan €40-,? In dat geval nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. In alle andere gevallen betaal je voor de verzending slechts €5,95-,.

Wanneer je een vraag of opmerking hebt over verloopstekkers kun je altijd contact met ons opnemen om meer informatie of deskundig advies in te winnen. Neem gerust contact op door te bellen naar 0512-236 666 of een e-mail te sturen.