Straatnaamborden bedrukken en bestellen

Wil je een straatnaambord bestellen? Bij Kentekenplaatdrukken.nl kun je een zelf ontworpen bord bestellen. Ideaal als cadeau voor een ander, of voor jezelf. De kleur van het bord, de opdruk, een eventueel symbool en de kleur van de opdruk zijn helemaal aan jou. Bestellingen boven de €40-, worden gratis verzonden. Wanneer je voor 17:00 een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Bekijk de straatnaamborden en plaats een bestelling, of neem contact op voor meer informatie over de producten. Hoe komt jouw straatnaambord er uit te zien?

Straatnaambord bestellen bij Kentekenplaatdrukken.nl

Waarom een straatnaambord bestellen bij Kentekenplaatdrukken.nl? We zetten de voordelen van onze straatnaamborden voor je op een rij:

  • Gratis verzending vanaf €40-,
  • Voor 17:00 besteld = vandaag nog verzonden
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Uitgebreid assortiment aan producten

Gepersonaliseerd bord

Een gepersonaliseerd bord in de vorm van een straatnaambord is een uniek cadeau, zowel voor jezelf als voor een ander. Zo is een bord met een naam er op een uniek housewarmingcadeau, maar ook een leuk kraamcadeau of huwelijkscadeau. Of wil je hem gebruiken als funplaat en een grap uithalen, of monteren op de skelter van je zoon? Met straatnaamborden kun je alle kanten op.

Kleur, tekst en symbool naar wens

Hoe leuk is het dat je het straatnaambord helemaal zelf kunt ontwerpen? Je bepaalt helemaal zelf hoe hij er uit komt te zien. Je kunt kiezen uit een blauw, zwart, wit, groen of rood bord bestellen. Vervolgens bepaal jij zelf welke tekst er op komt te staan. Voor de tekst geldt een maximum van 15 tekens. Dit kunnen letters zijn, maar ook leestekens zoals ! ' . - & _ @# *?. Welke kleur de bedrukking wordt, is helemaal aan jou. Zo kun je onder andere kiezen voor een zwarte en witte bedrukking. Tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor goud glitter, rood, carbon zwart, regenboog en meer.

Bovendien is het mogelijk om symbolen toe te voegen aan straatnaamborden, zoals een ster, hart of klavertje. In de webshop kun je precies zien uit welke symbolen je een keuze kunt maken. Je kunt indien gewenst ook voor alleen symbolen kiezen. Ideaal voor in de kinderkamer! Let er echter wel op dat symbolen 1 a 2 tekens in beslag nemen. Houd hier rekening mee tijdens het kiezen van de tekst.

Speciale druktechniek

Het straatnummerbord wordt gemaakt van aluminium van hoogstaande kwaliteit en worden gedrukt met een speciale drukmachine. Deze drukmachine en druktechniek worden ook gebruikt voor het bedrukken van officiële kentekenplaten die goedgekeurd zijn door de RDW. Zodoende kun je bij ons een kwalitatief aluminium straatnummerbord bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Kwalitatieve producten hoeven immers niet duur te zijn. Je bestelt al een straatnaambord vanaf €15.95-, inclusief BTW.

Voor 17:00 besteld = vandaag nog verzonden

We begrijpen dat je het straatnaambord zo graag mogelijk cadeau wilt geven of een plekje wilt geven. Om die reden bieden wij zeer snelle productie en verzending van straatnaamborden aan. Wanneer je de bestelling voor 17:00 afrondt, wordt je straatnaambord dezelfde dag nog verzonden. Vervolgens heb je hem al snel in huis! Van lang wachten tot je gepersonaliseerde bord klaar is, is bij ons geen sprake. Wanneer je bestelling meer dan €40-, bedraagt nemen wij de verzendkosten van de straatnaamborden voor onze rekening. Onder de €40-, bedragen de verzendkosten slechts €4,95.

Bestel een straatnaambord bij Kentekenplaatdrukken.nl

Bekijk de verschillende producten in de webshop, kies de kleur en opdruk naar wens en doe het straatnaambord in de winkelmand. Vervolgens zorgen wij ervoor dat hij zo snel mogelijk bezorgd wordt. Bestel voor 17:00, zodat hij vandaag nog verzonden wordt.

Wanneer je nog een vraag hebt over straatnaamborden, kun je altijd contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld door te bellen naar  0512-236 666 of een   e-mail te sturen. We bieden je graag de service die je verdient.