Duitse EU kentekenplaat wit met naam

€16,95
Incl. btw
Kentekenplaat / funplaat met Duits EU logo. Te bedrukken met elke tekst. Maximaal 13 tekens GEEN OFFICIEEL KENTEKEN Afmeting ca. 52x11 cm
Kentekenplaat Duits
Voor 23:59 besteld, morgen in huis! *
Op voorraad

Duitse EU kentekenplaat

Duitse kentekenplaat kopen die je met je eigen tekst kunt bedrukken? Dan zit je helemaal goed bij Kentekenplaatdrukken.nl. Via onze webshop kun je en Duitse EU kentekenplaat laten maken. Deze plaat is wit en met je eigen tekst, tot maximaal 13 tekens, te bedrukken. De plaat bevat dus de originele kleuren van echte Duitse kentekenplaten, net als de letter “D” en het EU logo. De kentekenplaat lijkt dus net echt, maar is door jouzelf met je eigen tekst te bedrukken. Let op! Onze Duitse kentekenplaten zijn funplaten en dus geen officiële kentekens.

Specificaties van de Duitse kentekenplaat

  • Kentekenplaat met een Duitse look en EU logo
  • Afmeting: ca. 52 x 11 cm
  • Maximaal 13 tekens
  • Vele mogelijke kleuren voor bedrukking, waaronder: wit, goud, zilver, roze glitter, goud glitter, zilver glitter, en regenboog
  • Gemaakt van aluminium
  • Op dezelfde manier vervaardigd als RDW gekeurde platen

Duitse kentekenplaat laten bedrukken

De Duitse kentekenplaat die je kunt laten maken biedt ruimte voor maximaal 13 tekens. Dit kunnen letters of cijfers zijn. Ook is het mogelijk een aantal leestekens te gebruiken: ! ' . - & _ @# * Indien gewenst kun je er ook een symbool bij laten drukken. De mogelijkheden worden in het bestelmenu aangegeven. Deze symbolen nemen een aantal tekens in beslag. Per symbool wordt aangegeven om hoeveel tekens het gaat. Leuk voor een verjaardag, in de vrachtwagen, cadeau, op een skelter, om iets aan te duiden of als grap.

Funplaten die er uit zien als Duitse kentekens

Ieder land heeft zijn eigen kentekenplaten. Hieraan kun je snel zien uit welk land een auto afkomstig is. Deze kentekens hebben ook hun eigen look. Deze zijn doorgaans wit, met aan de linkerkant een blauwe balk met de letter “D” en het EU logo. Op de kenteken staat een reeks letters en cijfers, in combinatie met het logo van het kentekendistrict.

Met onze funplaten kun je voor dezelfde look zorgen, met een combinatie van letters, cijfers en symbolen om je eigen tekst te maken.

Speciale druktechniek

We maken tijdens het drukken van je kentekenplaat gebruik van een speciaal hiervoor ontwikkelde druktechniek. De druktechniek waarvan we hierbij gebruik maken, is dezelfde als de techniek die gebruikt wordt tijdens het drukken van officiële, door de RDW goedgekeurde kentekenplaten. Zodoende ben je te allen tijde gegarandeerd van producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn. En dat voor een zeer lage aantrekkelijke prijs vanaf € 14,95-.

Kentekenplaatdrukken.nl is dé webshop voor het laten maken van je eigen kentekens. Wij bieden een ruim assortiment aan allerlei soorten kentekenplaten aan, waaronder kentekens die in Duitsland worden gebruikt.

Bestel nu een Duitse kentekenplaat

Wil jij een funplaat die eruit ziet als een Duitse kentekenplaat bestellen? Plaats dan direct je bestelling bij Kentekenplaatdrukken.nl! Als je nog vragen hebt, kun je altijd bellen naar 0512-236 666 of een e-mail sturen. We helpen je graag verder.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen