Spiraalkabel 3,5 meter 7 polig

€18,95
Incl. btw
Spiraalkabel voor tussen de auto 7 polige stekker beide zijdes lengte 3,5 meter
343509
Voor 17:00 uur besteld (op werkdagen), zelfde dag verzonden
Op voorraad

Spiraalkabel

Heb je een spiraalkabel nodig? Een spiraalkabel is een kabel die je nodig hebt voor het maken van een verbinding tussen een trekkend voertuig en een aanhangwagen. Zonder deze kabel is het niet mogelijk om de aanhanger van een stroomvoorziening te voorzien. De spiraalkabel uit het assortiment van Kentekenplaatdrukken.nl zijn gekronkeld, waardoor ze over een hoge flexibiliteit beschikken en veel bewegingsvrijheid bieden.

Plaats een bestelling in de webshop van Kentekenplaatdrukken.nl. De verzendkosten zijn slechts €5,99-. Plaats je voor 17:00 een bestelling? Dan wordt de kabel dezelfde dag nog verzonden. Je hebt hem al snel in huis.

Spiraalkabel zorgt voor stroomvoorziening

Maar wat is een spiraalkabel precies? Zo’n kabel wordt in de volksmond ook wel eens een krulsnoer genoemd. Het is een gekrinkelde kabel. Door die bijzonder wikkeling zijn deze kabels extreem elastisch. Dit is dus een kabel die ervoor zorgt dat de aanhanger een stroomvoorziening krijgt via het trekkende voertuig. Een stroomvoorziening is bij een aanhanger van groot belang om ervoor te zorgen dat deze over de verplichte verlichting beschikt. Bij deze verplichte verlichting kun je denken aan stadsverlichting, remverlichting, kentekenplaat verlichting, achterlichten en richtingaanwijzers.

3,5 meter lang, 7-polig

De spiraalkabel die je bij Kentekenplaatdrukken.nl kunt bestellen heeft een lengte van 3,5 meter. Dit betekent simpelweg dat hij tot 3,5 meter kan uitrekken. Daardoor heeft de aanhanger veel bewegingsvrijheid, zonder dat de kabel veel te lang wordt. Bovendien heeft de kabel aan beide kanten een 7-polige stekker, twee mannetjes. Zodoende is deze kabel zeer geschikt voor alle 7-polige stekkeraansluitingen. Wist je dat het ook mogelijk is om een 7-polige spiraalkabel aan te sluiten aan een 13-polige stekkerdoos? In dat geval moet je hem wel aansluiten op een verloopstekker. Deze kun je ook aanschaffen in de webshop.

Uitgebreid aanbod

In de webshop van Kentekenplaatdrukken.nl tref je een uitgebreid aanbod aan allerlei producten. Op zoek naar een door de RDK gekeurde witte kentekenplaat? Of zoek je juist een funplaat in de vorm van huisnummers en straatnaamborden? Wij verkopen het! Naast kentekenplaten verkopen we in de webshop ook https://www.kentekenplaatdrukken.nl/midi-platen/, accessoires, Poppy luchtverfrissers en benodigdheden voor de aanhanger trekhaak, zoals stekkerdozen en verloopstekkers. Wel zo handig wanneer je op pad gaat met de aanhanger.

Plaats een bestelling in de webshop

Wil je een spiraalkabel bestellen? Bekijk de product specificaties en plaats een bestelling in de webshop. Voor de verzending betaal je een bedrag van slechts €5,99 en bestellingen worden snel verzonden. Zo worden bestellingen die voor 17:00 geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Ideaal! Zodoende kun jij al snel op pad met de aanhanger.

Heb je een vraag over dit product of ontvang je graag deskundig advies voordat je overgaat tot het kopen van een spiraalkabel? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder. Je kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Onder andere door te bellen naar 0512 - 23 66 66 , een WhatsApp bericht te sturen naar  06 - 11 20 16 08 of te mailen naar [email protected]. Graag voorzien we je van deskundig advies waar je mee verder kunt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen