Witte kentekenplaat reflectie

€12,95 €7,95

Incl. btw
Witte Kentekenplaat / Nummerbord . Maximaal 8 tekens Afmeting 52x11 cm.
lang wit reflectie
Voor 17:00 besteld, morgen in huis! *
Op voorraad

Een witte kentekenplaat is voor aanhangwagens met een maximaal toegestane maximum massa van maximaal 750 kg, maar ook voor aanhangsels zoals fietsendragers. De maximaal toegestane maximum massa is een optelsom van het gewicht van de lege aanhanger en het gewicht van wat je mee mag nemen in de aanhangwagen.

Bij ons kun je in een paar klikken een kentekenplaat met de gewenste tekens bestellen, eventueel met luxe kunststof oplegletters. Wij zijn een officiële RDW kentekenfabrikant, dus alle kentekenplaten zijn RDW gekeurd. Vul maximaal 8 tekens in, upload het kentekenbewijs, kies eventueel voor een van de extra opties en bestel de plaat in de webshop van kentekenplaatdrukken.nl. Wanneer je hem voor 17:00 bestelt heb je hem de volgende dag al in huis.

Witte kentekenplaat bestellen bij kentekenplaatdrukken.nl

Waarom kiezen voor kentekenplaatdrukken.nl?

  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Afrekenen in veilige omgeving
  • Groot assortiment aan kentekenplaten, midi platen, huisnummer- en straatborden etc.

Wat betekent een witte kentekenplaat?

Het doel van de variant van een kentekenplaat is niet voor iedereen bekend. Er zijn twee doelen waar het gebruik van deze kleur nummerbord wordt toegepast. We vertellen je er graag meer over.

Aanhanger, fietsendrager of caravan

Heb je een aanhanger zoals een trailer, caravan of vouwwagen met een maximale toegestane maximum massa van 750kg? Of heb je een fietsendrager of ander voorwerp achter de auto dat het zicht op de kentekenplaat blokkeert? In dat geval voldoet een witte kentekenplaat. Deze kentekenplaat met witte kleur moet over hetzelfde kenteken beschikken als het trekkende voertuig, bijvoorbeeld een auto of bus. Een witte kentekenplaat bestellen kan bij ons via de website.

Indien gewenst kun je kiezen voor allerlei opties voor de plaat. Bijvoorbeeld voor een blauwe euro NL sticker voor naast je witte nummerbord, zodat je naar het buitenland kunt met de aanhangwagen achter de auto. Daarnaast kun je ook kiezen voor een witte of blauwe NL sticker voor naast de kentekenplaat, een kentekenplaathouder, voorgeboorde gaten, kentekenplaat met naam of zelftappers met afdekdopjes.

Bij kort gebruik

De witte nummerplaat heeft ook een andere betekenis. Het wordt namelijk gebruikt bij doorvoer van een auto. In dit geval is de veelgebruikte naam van de witte variant van de kentekenplaat een transitokenteken. Wat dit inhoudt? Het gaat altijd om een situatie van korte duur waarin je met de auto deelneemt aan het verkeer. Dit kan zijn omdat de auto niet is geregistreerd, maar je het APK wilt laten keuren. Wanneer het voertuig is voorzien van een witte nummerplaat, mag je met de auto naar het einddoel, de APK keuring, rijden.

Neem je deel aan het verkeer met een wit nummerbord? Net als met normale voertuigen, vereist dit een geldige verzekering. Deze verzekering kan voor maximaal 14 dagen worden afgesloten. Zijn die 14 dagen voorbij? Dan is het niet mogelijk om deze periode te verlengen en vervalt de geldigheid van het kenteken ook.

Hoe kom je aan een witte kentekenplaat?

Witte kentekenplaten komen in vele gevallen goed van pas, maar hoe kom je aan een witte kentekenplaat? Het antwoord is simpel: deze koop je namelijk bij een erkende kentekenplaatfabrikant zoals kentekenplaatdrukken.nl. Het is van groot belang dat zelfs wanneer je de nummerplaat maar een paar uur gaat gebruiken, je voertuig van een voorziet. Heb je geen witte kentekenplaat of heb je je kenteken op karton geschreven en op het voertuig geplakt? In Nederland riskeer je in beide gevallen een boete.

RDW goedgekeurd

Iedere witte kentekenplaat moet uiteraard aan een aantal eisen voldoen en goedgekeurd worden door de RDW. Een witte plaat met daarop het kenteken moet een bepaalde afmeting hebben. Zo moet een wit nummerbord voor een trailer t/m 750 kg of aanhangsel achter de auto een afmeting hebben van 520x110 mm of 340x210 mm. Wij zijn een officiële RDW kentekenplaatfabrikant, wat inhoudt dat alle witte kentekenplaten die wij bedrukken en leveren goedgekeurd zijn door de RDW en aan alle eisen voldoen. Zodoende kun je met een gerust gevoel op pad met je aanhanger of ander aanhangsel.

Verschillende varianten

Naast de witte nummerplaat met kentekencijfers verkopen we ook nog andere soorten kentekenplaten. Kies bijvoorbeeld voor een witte kentekenplaat met naam. Deze kun je geven als cadeau aan een kind voor op een skelter of als cadeau aan iemand voor in de vrachtwagen. Deze zijn naar wens vorm te geven met allerlei vormen, kleuren en tekens. In ons assortiment vind je ook een nummerbord die gebruikt kan worden als eendagskenteken, voor bijvoorbeeld een geïmporteerde auto die nog niet over een Nederlands kenteken beschikt.

Voor 17:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Naast voor witte kentekenplaten, kun je bij ons ook aanverwante artikelen zoals een hulpkoppeling, trekhaakdop voor de auto en meer bestellen. In het algemeen geldt: voor 17:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden. Zodoende kun je al snel met een aanhanger of fietsendrager achter het voertuig op pad.

Witte kentekenplaat laten maken bij Kentenplaatdrukken.nl

Een witte nummerplaat bestellen doe je gemakkelijk via kentekenplaatdrukken.nl. Vul de maximaal 8 tekens van het kenteken van het trekkende voertuig in, upload het kenteken bewijs, kies eventueel een van de opties en bestel een wit nummerbord in de webshop van kentekenplaatdrukken.nl.

Wanneer je een vraag hebt over een wit nummerbord of meer informatie wenst over wat er zoal mogelijk is, kun je gerust contact met ons opnemen. Bel naar  0512-236 666 of neem contact met ons op door een  e-mail. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op met meer informatie.

Jack Veldman Geplaatst op 25 Mei 2024 at 16:46

Top

Marnick Geplaatst op 26 Februari 2022 at 10:05

Super plaat!! Keurig, snelle levering goeie kwaliteit

Marnick Geplaatst op 26 Februari 2022 at 10:00

Super!!! Heel nette plaat snelle levering!! Alles volgens afspraak!!

Berjan Velderman Geplaatst op 12 Mei 2021 at 10:09

Snelle levering! Precies zoals verwacht. Ook goed geholpen bij mijn vraag.

Bart Geplaatst op 1 Juli 2020 at 16:50

Alles in orde. Top winkel

Debby Geplaatst op 13 Mei 2020 at 22:36

Super service! Ik was klaar om te vertrekken met mijn caravan toen ik erachter kwam dat ik mijn kentekenplaat niet bij me had. Belletje gepleegd en zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door Henk. Plaat op internet besteld en betaald en kon meteen op locatie opgehaald worden. Bedankt!

Debby Geplaatst op 13 Mei 2020 at 22:33

Super service! Belletje gepleegd omdat ik onverwacht zonder kentekenplaat zat en vertrekklaar stond met mijn caravan: Vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door Henk, plaat op internet besteld en betaald en kon hem meteen op locatie ophalen. Bedankt!

YT_Tijn Geplaatst op 11 September 2017 at 08:55

Peter de Vries Geplaatst op 6 Augustus 2016 at 15:47

Keurige plaat!

5 sterren op basis van 9 beoordelingen Je beoordeling toevoegen