Kentekenplaat Oekraïne vlag met naam

€17,95
Incl. btw
Oekraïense vlag kentekenplaat / funplate . Te bedrukken in elke gewenste tekst. Maximaal 15 tekens.
Oekraïnese Vlag kentekenplaat
Voor 23:59 besteld, morgen in huis! *
Op voorraad

UA kenteken

UA kenteken op een kentekenplaat laten drukken door Kentekenplaatdrukken.nl? De letters UA staan voor de landcode van Oekraïne. Het betreft een wit nummerbord met zwarte letters. Op een kentekenplaat uit Oekraïne staan twee cijfers, twee letters en opnieuw twee letters. Dit type kentekenplaat wordt gebruikt sinds 1991, het jaar waarin Oekraïne onafhankelijk werd. Wij verkopen een kentekenplaat in de kleuren van Oekraïne, waar jij je naam of de naam van iemand anders op kunt laten drukken. Vragen? Neem gerust contact op met gebruik van het contactformulier.

Kenteken UA met naam

Het UA kenteken dat wij verkopen is geen officieel erkende RDW kentekenplaat, maar een funplaat. Het kenteken bestaat uit een blauwe en gele horizontale baan. Je kunt een kentekenplaten met de kleuren van Oekraïne kopen en laten bedrukken, om je steun te betuigen aan de inwoners van het land. Of heb je een Oekraïense kennis die binnenkort jarig is, en heb je nog geen cadeau besteld? Een UA nummerbord met daarop diegenes naam is een zeer uniek cadeau waarmee u de jarige Job zonder twijfel enorm verrast. Uiteraard is een UA nummerbord met naam ook een leuk cadeau voor uzelf.

  • Afmeting ca. 52x11 cm
  • Aanwezige leestekens: ! ' . - & _ @# *
  • Ook kunt u deze plaat zonder tekst bestellen, vult u dan bij het tekstveld "BLANCO" in en de kleur bedrukking zwart, dan sturen wij u een blanco plaat toe zonder bedrukking!

Speciale druktechniek

WIj maken voor het drukken van een UA kenteken op een kentekenplaat van Oekraïne gebruik van een speciale machine. Bovendien bedrukken we iedere kentekenplaat geheel in eigen beheer. Doordat we gebruik maken van een speciale machine, bent u gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit. De techniek die we hierbij gebruiken is dezelfde thee als die de RDW gebruikt bij het vervaardigen van RDW goedgekeurde kentekenplaten. Echter betekent dit niet dat de prijs hoog is. Alles behalve zelfs! Wij hanteren scherpe prijzen.

Van kentekenplaten tot aanhanger accessoires

Naast kentekenplaten zoals een witte kentekenplaat of een Poolse en Oekraiense kentekenplaat, verkopen wij ook een verscheidenheid aan andere producten. Hierbij kunt u onder andere denken aan allerlei kentekenplaat aanhanger trekhaak accessoires zoals een trekhaakdop een 7-polige stekker, maar ook aan Poppy luchtverfrissers en midi platen. Bekijk gerust de producten uit ons assortiment en plaats een bestelling in de webshop.

Bestel een nummerplaat van Oekraïne in de webshop

Dit nummerbord bestellen met de kleuren van Oekraïne? Noteer de naam naar wens, eventueel ook een symbool en bestel hem in de webshop. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk verzonden wordt. Bestellingen die voor 23:59 geplaatst worden, worden de volgende dag al verzonden. Bedraagt de orderwaarde meer dan €40-,? Dan berekenen we geen verzendkosten door. Meer weten? Neem gerust contact op door te bellen naar 0512-236 666 of een e-mail te versturen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen